A MULTITASKING MOSTANÁBAN DIVATOS ÁTVERÉS

Szerző: | Online Marketing

Share Button

Helyesbítek.

A multitasking remek megoldás arra, hogy 100 féle dolgot egyszerre félszarul csináljunk. Remek megoldás arra, hogy növeljük a hibaszázalékot, a rossz döntéseink számát, melyek még rosszabb következményeket fialnak. Segít abban, hogy a figyelmünket megvonjuk fontos dolgoktól, aztán amire nem figyelünk, arról igazán fogalmunk sincs. Chatelés megbeszélés közben, telefonozás étkezés közben, villogó telefonok a tárgyaló asztalon, melyek azt suttogják… “fontos vagyok nézz meg!” Nem sorolom tovább, akinek nem inge ugye… akinek meg inge próbálgassa hátha ráillik.

Megvallom én sem vagyok szent. De odáig eljutottam, hogy nem fogadok értesítéseket egyáltalán és a telefonom, ha dolgom van némára van állítva. (néha így marad, ez van..)

Azért jutottam el idáig, mert arra lett igényem, hogy én szeretném eldönteni, mikor mivel akarok foglalkozni és miről gondokodni és számomra mi a fontos.

Ha felelős beosztásban vagy bármilyen vállalatnál, vagy csak szimplán kipróbálnád milyen az mikor nincs telehányva az agyad szeméttel javaslom egy hétre próbáld ki. Ez nem azt jelenti, hogy nem nézem meg a chat alkalmazásokat vagy a közösségi oldalakat. De nézem. Viszont akkor, amikor én úgy döntök, hogy most szánok rá időt. Lehet, hogy most kicsit furán nézel, de számomra megnyugtató módon, van nálam is elvetemültebb figura. Doransky telefonjának még képernyője is fekete, nincs app sem más…erről itt olvashatsz bővebben.

 

Share Button

Last modified: 2017-12-18