Szerző: | Online Marketing

Share Button

Tedd a szívedre a kezed. Mikor cseréltél utoljára jelszót a facebook profilodon?

Fogadok hogy rég, és ha még sem olyan régen akkor sem biztos hogy 16 karekter kis – nagybetű, szám meg spec karaktereket használsz. Nos innentől használj.

Miért? A Moore törvényéből tudjuk, hogy az adatfeldolgozás sebessége cca másfél – két év alatt megduplázódik. Nos a kémrobotok teljesítménye is hasonlóképp. Így 6-8 elemű jelszó variációkat lefuttatni ma már számukra nagyon rövid idő. Minél több a karakter annál több a variáció. Minél több a variáció, annál nehezebb feltörni. Ez nem olyan bonyolult matek.

Megéri erre időt szánni? Nos nézzük a különböző kifutási lehetőségeket:

  1. Feltörik az fiókod, és az összes oldaladról, ahol admin vagy, kitiltanak majd szétspammelik kéretlen tartalmakkal. Ha visszakapod az oldalad egyáltalán kisebb kálvária után a facebooktól elég nagy arcvesztés lesz.
  2. Netán van olyan oldal, ahol bankártya adatok is meg vannak adva. Nos milyen jó hogy ettől a perctől kezdve a te kártyádról is hirdethetnek. Lehet észre sem veszed csak ha megjön a számla.
  3. Netán vannak üzleti partnereid, akiknek az oldalát kezeled és az ő oldalaikhoz is hozzáférnek. Az, hogy bukod a projekteket, az egy dolog. De téged kiraknak és az okozott kárért felelősségre vonnak. Gyorsan fogsz öregedni, ha ez bekövetkezik.

Kérlek vedd ezt nagyon komolyan.

Ha kell segítség a hirdetési fiók kialakításához, kérj tőlünk segítséget! 

Természetesen tájékozódj tovább, ez csak amolyan picit bele a nózit a szagosba írás….

Részletesen a Közösségi Kalandozások oldalon olvashatsz a témáról és a lehetséges megoldásokról.

 

Share Button

Last modified: 2017-12-18